Monday 16 September 2013

MAMPOS DAH CHIN PENG KOMUNIS NI !!!


Bangkok Post hari ini melaporkan bahawa Bekas Setiausaha Agung Parti Komunis Malaya, Chin Peng atau nama sebenarnya Ong Boon Hua, 90, mati akibat sakit tua pada jam 6.20 pagi di sebuah hospital di Bangkok.


Chin Peng sebelum ini pernah menulis buku ”Chin Peng: My Side of history” dan diterbitkan di Singapura.

Didalam penulisannya, beliau menyatakan bahawa tidak pernah menyesal dalam peperangan menentang kerajaan Malaysia. - FeldaVoice


5 comments:

 1. Tunggu bapak chauvinist Lee Kuan Yew pulak mampos. takbir!

  ReplyDelete
 2. Anon 13:50, SETUJU! Bila juga si GENG HARAM JADAH-PUAK SYAITAN KAPIR Karpal dan Lim kit-SIAL akan MAMPOS juga ya?!

  ReplyDelete
 3. Ada anon di GAP komen dgn. bagus tapi kelakar juga:

  "Kerajaan mesti pastikan chin peng ni tak jadi PATI opps MOMMTI (mayat orang mati masuk tanpa izin). kena pantau gerak geri mat sabu yang mungkin buat penyeludupan manusia opps mayat manusia"!

  ReplyDelete
 4. Patutnya parti SAMPAH DAPSYAITAN/PKR digelar "parti SAMPAH utk. GANGSTERS/PENGGANAS"! Sebab itu, JANGAN bagi peluang lansung pd. DAPBANGKAI/PKR MEMERINTAH Tanah Melayu ini - kerana penjenayah/pengganas akan BERKUASA, termasuk di PENGGANAS KOMUNIS CINA mcm. chin peng-HARAM-JADAH!

  Sejarah pengorbanan umat ISLAM/MELAYU dan Bumiputera lain, terutamanya polis/tentera kita (yg. dibunuh dgn. amat kejam oleh MILITIA PENGGANAS KOMUNIS CINA chin peng), akan terus diHINA/diPIJAK/diTENDANG/diGERTAK dgn. undang-undang "demokrasi/hak asasi" SAMPAH si hipokrit Barat-Zionis (yg. sekutu kuat si DAPSYAITAN/PKR)! Patutnya, chin peng itu dah lama diGANTUNG SAMPAI TERJELIR LIDAH dia, mcm. KATAK, kat Tanah Melayu ini!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

  ReplyDelete
 5. alhamdulillah mampos dah... ketua pengkhianat negara yang bunuh atok aku masa darurat dulu

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??