Wednesday 19 October 2011

PERDANA MENTERI MALAYSIA MESRA RAKYAT !!!


Dato' Sri Mohd Najib Bin Tun Haji Abdul Razak sedang beratur untuk membayar makanan ketika makan di Restoran 1Malaysia Kuala Lumpur. Turut hadir bersama Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi Dan Kepenggunaan Dato' Sri Ismail Sabri Yaacob.

Pasti rasa pelik bukan kenapa dengan gambar ni yang saya jadikan entri. Mula-mula saya tak nak ambil port pasal gambar PM ni. Tetapi bila lihat komen-komen di laman Facebook lalu saya terpanggil untuk siarkan sebagai entri.

PM kita ni manusia, sama la juga seperti Nik Aziz atau Anwar Ibrahim atau Lim Guan Eng walau pon berbeza nafsu. Apa nak heran gambar Nik Aziz makan begitu atau makan begini. Nahh... PM kita pon sama ma... tak de beza. Cukup2 la eksploitasi gambar orang makan. Muak saya tengok gambar Nik Aziz dan konco-konco nya yang makan pelbagai cara termasuk la video pelbagai cara dan aksi Chinadoll. Muak la wei... 

Bila puak-puak pembangkang nak mula buat entri yang tunjuk sumbangan Pakatan Ronggeng pada negara dalam view yang meluas bukan sekadar kebajikan tin milo. Bila puak-puak pembangkang nak mula buat entri menunjukkan bukti-bukti tiada liwat, tiada chinadoll dan tiada thaidoll..?

Psssttt... : dengar cerita sumbangan terbaru puak pakatan ronggeng pada negara ni kes "Breast 200k"...???? hahahaha.... tanya jer... tak tanya nanti sesat macam PASpispus... hahaha...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??