Friday 25 November 2011

GEMPAR !!! DAPigs BABI RANCANG PERANG SAUDARA DI MALAYSIA !!!Hosni Mubarak telah tumbang di Mesir pada pertengahan 2011 namun sehingga hari ini Mesir terus di hujani darah. Para pengacau kedamaian negara MESIR telah bergerak mengacau keharmonian negara itu atas nama HAK ASASI MANUSIA yg mana kononnya kerajaan zalim dan menekan rakyat. 


Lihatlah apa keuntungan yg Mesir perolehi hasil dari gerakan pengacau ini? DARAH YANG BERSIMBAH. Di manakah penganjur yg kononnya berjaya menumbangkan rejim pemerintahan kuku besi Hosni Mubarak BERADA semasa ini? Lari meninggalkan bumi Mesir dgn sebahagian 'REWARD' semasa Hosni Mubarak tumbang HASIL DARI 'ROMPAKAN' TERANCANG BERSAMA ORG ASING. 


Jadikan ini sebagai PENGAJARAN. Semasa Hosni Mubarak baru-baru jatuh di Mesir, Malaysia turut menerima TEMPIAS SIAL ini apabila golongan sawan BERSIH2.0 bertempur dgn sebahagian besar rakyat yg cintakan KEAMANAN di Kuala Lumpur pd 9 July 2011. 


Tetapi ternyata Gerakan Bersih2.0 menempah kegagalan berganda. 

 • Pertama gerakan melalui media maya tidak mendapat sambutan. 
 • Ke-dua, pasukan keselamatan dan kerajaan , setelah melihat apa yg Mesir lalui ternyata lebih bersedia dari segi LOGISTIK, PERTAHAHAN, BACK-UP DAN CONTIGENCY PLAN YG MANA AMAT DETAIL DAN RAPI PERSEDIAANNYA. 
 • Ke-3, gerakan Bersih2.0 ini di kepalai oleh individu PARIA LAKHANAT yg saban waktu mencari ruang utk memurtadkan Melayu. Siapa tak kenal peguam Ambiga dlm KES LINA JOY?. 
 • Ke-4, pada saat2 akhir lagi 12jam gerakan ni nak turun KL, Cybertrooper Umno telah dapat megesan SMS berangkai dari Guan Eng , AMAT PERKAUMAN dgn di tulis 'BIAR MELAYU SAMA MELAYU BERBUNUHAN, ORG CINA JGN KELUAR RUMAH'. Bagus dan licik kan co-ordinator BERSIH2.0 ni. 
 • Ke-5, pada pagi 9 July 2011, everything went totally wrong. Bersih2.0 target at least yg datang 200,000 utk sesakkan Kuala Lumpur. KPN cakap cuma 5 ribu org. Najib cakap 15 ribu org. Pemerhati dlm Negara kata 20,000 org. Pemerhati luar negara pula cakap yg datang sekitar 35,000 org. Nombor jumlah bebeza dari pihak kerajaan dan pro-pembangkang. 
Ok lah.. senang. Bersih 2.0 target 200,000 org. Begitu banyak jumlah yg contra dengan target setting. Let just add up semua figure (kasi bonus la sama korang supaya korang syok). 


5k (KPN) + 15k (Najib) + 20k (pemerhati dlm Negara) + 35k (pemerhati luar Negara) = 75,000 org sahaja. 


Gagal mencapai sasaran 200,000 kan? Berganda kan? Then, apa Bersih2.0 target pd 9 July 2011? “MENAWAN DATARAN MERDEKA” kononnya sebagai simbolik kemenangan BERSIH2.0. Tetapi apa yg jadi? Apa yg sebenarnya terjadi? 


Seperti yg ditulis, EVERYTHING TOTALLY WENT VERY WRONG THAT DAY. Insan yg bernama SUHARDI telah meninggal dunia 3 kali. INI YG PALING NYATA PENIPUAN DAN NIAT GELONG PAKATAN LAHANAT NI. 


Drama ‘rampasan’ kuasa yg di cipta oleh Pakatan Celaka melalui Gerakan BERSIH 2.0 AMAT JIJIK. Drama ini GAGAL kerana Pakatan Celaka dan Co-Ordinator BERSIH 2.0 lupa bahawa MAJORITY anak-anak Malaysia mahukan kerajaan yg ada, UMNO terus memerintah dan mengekalkan KEHARMONIAN, KESELAMATAN DAN KEAMANAN terhadap NYAWA dan KEHIDUPAN mereka. 


Bayangkan jika DRAMA INI BERJAYA MENUMBANGKAN kerajaan UMNO pada 9 July 2011…..SUDAH PASTI MALAYSIA BERSIMBAH DARAH LEBIH DASYAT DARI MESIR KERANA DI SINI ADA LEBIH 14 DARAH BERLAINAN BANGSA DAN SEMEMANGNYA MALA-PETAKA INI SENTIASA MENUNGGU KITA PADA SETIAP MASA. 


Silap percaturan, negara kita akan kembali semula ke KANCAH PEPERANGAN SAUDARA MALAH AKAN LEBIH PARAH DARI 13 MAY 1969. Semoga ALLAH TAALA senantiasa melindungi BUMI TANAH MELAYU dari anasir PERTUALANG AGAMA, BANGSA DAN NEGARA. 


Dengar khabar PUAK2 PAKATAN CELAKA YG DI LAKNAT sedang merancang utk BERSIH 3.0. InsyaAllah, SELAGI NYAWA DI KANDUNG BADAN, SELAGI BADAN MASIH BERNAFAS, SELAGI MINDA INI MASIH BERFUNGSI DGN SEMPURNA, TANAH MELAYU AKAN TERUS DI PERTAHANKAN DARI PUAK-PUAK LAKNAT!!!!!
Buka mata wahai rakyat Malaysia !!! Jangan kita jadi seperti Somalia yang gah tapi hancur dek kerana perang saudara !!! Jangan kita jadi seperti di Mesir dan Libya yang tidak berkesudahan dengan pertumpahan darah !!!

2 comments:

 1. Semoga kita semua sedar diri dan insaf serta tidak kufur nikmat akan kesejahteraan dan keamanan yg kita sedang kecapi. Syukur alhamdulillah Ya Allah!!

  ReplyDelete
 2. Kebanyakan yang terpedaya adalah dari golongan muda...yang hanya sekadar mendengar khabar angin, tanpa fakta yang tepat serta cerita pembohongan puak-puak celaka tu...InsyaAllah selagi hayat dikandung badan, selagi itu kita wajib berjuang bagi menegakkan kebenaran! Ini semua adalah dugaan Allah bagi kita yang wajib mempertahankan kemerdekaan tanahair!

  UB45
  Al-Jubail,KSA

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??