Thursday 1 March 2012

MUSUH YAHUDI YANG SEBENARNYA ADALAH MELAYU !!!


Musuh Yahudi yang sebenarnya bukanlah Palestin tetapi Bani Jawi.

Bani Jawi adalah pengembara hebat membawa misi ke Semenanjung di Hujung dunia yang di panggil oleh Ptolemy sebagai Semenanjung Emas atau “Golden Chersonese” dan kemudiannya dikenali sebagai Tanah Melayu. Bani Jawi menerima Islam tanpa peperangan dan mendukung Islam dengan sempurna.

Telah lama Yahudi Illuminati mencari bani Jawi @ kaum yang hilang.

BANI JAWI @ BANGSA JAWI / MELAYU

Tanah Jawi – ialah gelaran kepada Tanah Melayu
Orang Jawi – ialah gelaran orang Arab kepada orang Melayu
Tulisan Jawi – ialah tulisan yang digunakan oleh orang Melayu
Masuk Jawi – berkhatan iaitu salah satu amalan yang diajar Nabi Ibrahim dan menjadi amalan orang jawi zaman berzaman.

Ketahuilah sesungguhnya terdapat satu kajian bahawa bangsa Melayu adalah berasal dari keturunan Nabi Ibrahim dari isteri ketiga yang bernama Siti Qaturah@Keturah.

Sebelum meninggal dunia Nabi Ibrahim AS telah mewasiatkan kepada anak-anaknya untuk mencari sekeping tanah semenanjung di hujung dunia. Kerana di sana nanti akan lahir dari keturunan ini satu Raja akhir zaman bernama al Mahdi.

Diceritakan juga al Mahdi akan pulang semula ke tanah asal bersama kaumnya dan akan memusnahkan bangsa Yahudi. Wasiat ini dilaksanakan oleh anak-anak Nabi Ibrahim dan kisah ini dicatit dalam kitab-kitab Yahudi.

Sejarah berlalu zaman berzaman. Kisah ini juga diceritakan oleh Rasulullah SAW kepada para sahabat. 60 para sahabat mengembara ke Timur mencari Bani Jawi.

Akhirnya Bani Jawi menerima Islam tanpa peperangan. Bani Jawi terkenal dengan akhlak dan kelemahlembutan mereka kerana mereka berdarah bangsawan dan kesatria perang yang dihormati.

Jawi or Jiwi ikut bahasa sanskrit Ji=satu & Wi=Tuhan. yakni maksud nya bangsa yg percaya kpd 1 tuhan (mentauhidkan tuhan)

Dimanakah negara dihujung dunia ini yang masih beramal dengan mempercayai adanya Tuhan yang satu??

Wahai Bani Jawi, wahai keturunan kaum yang hilang. 

Rahsia bangsa misteri ini masih terpelihara di dalam Kotak Tabut rahsia sejak beribu-ribu tahun.

Tiada siapa yang tahu dari mana asalnya bangsa ini. Bagaimana bangsa ini boleh wujud di tanah paling selatan benua Asia,’di penghujung dunia’.14 comments:

 1. actualy mahdi if pronounce sound like 'mahat' 'hir'.... the ways it pronounce just coincident.. but this person showed us he always support islam n dislike this called 'israel' nation..

  ReplyDelete
 2. ish... kalau pun betul, biarlah perkara ini rahsia... nanti tak pasal-pasal kita jadi target Israel...

  ReplyDelete
 3. kita memang sekian lama telah menjadi target Israel dan sekutu-sekutunya (Amerika & UK). Hanya kita yang tidak menyedarinya. Amerika & UK senantiasa mencari jalan untuk 'masuk' ke Malaysia. Mereka hanya menunggu masa apabila negara kita kacau bilau..contohnya seperti 13 May 1969 atau perhimpunan haram puak2 pembangkang ni...mereka akan 'masuk' dengan membawa prinsip human right..walhal tujuan sebenar untuk menghapuskan bangsa Melayu / rakyat Malaysia yang masih berdaulatkan Raja dan Sultan...Cuba kaji asal usul bangsa Melayu. Ramai pengkaji-pengkaji tidak dapat menentukan dengan tepat asal usul bangsa Melayu yang dikatakan misteri. Wallahualam...

  ReplyDelete
 4. ntah2 anwar ibrahim tak...!?...hihihi

  ReplyDelete
 5. Anon 7:10 am
  tu bkn imam mahdi la...tu imam LGBT...

  ReplyDelete
 6. ishk! anwar ibrahim.....tak mungkin...mana mungkin seorang yang menyokong Israel..dikatakan Imam Mahadi..dan kemudian menyerang balik Yahudi...
  ramai yang tak perasan bagaimana menifesto PR ni boleh menghancurkan bangsa Melayu...boleh menghapuskan kesultanan dan raja....
  negara2 arab yang mana rata-ratanya mempunyai kesultanan / raja...'diserang' oleh Amerika dan sekutunya....dengan membawa prinsip human right...seperti yang diperjuangkan oleh PR...fikir2kanlah...

  ReplyDelete
 7. Perasaan tak mengapa imam mahadi asal keturunan arab berbangsa melayu kerana melayulah bangsa bertamadun tinggi sebab melayu pembina piramid,pembina stargate dan ufo tak percaya mana mai gasing...

  ReplyDelete
  Replies
  1. mai mana gasing? ufo..huuu. caya lah melayu....

   Delete
 8. Kita orang melayu yg berbakat mencipta dan penuh dengan ilmu semula jadi kratif..orang japan pun pelik motor 110cc boleh jadi 250cc.

  ReplyDelete
 9. KNIGHT TEMPLER A.K.A FREEMASON DAH LAMA TARGET MALAYSIA SEJAK PORTUGIS LAGI..JAJAH SAMPAI 500 TAHUN PUN TAK DAPAT KUASAI SEPENUHNYA TANAH JAWI NI..

  ReplyDelete
 10. McDonald pon kau belasah lagi nk lawan yahudi..terbahak2 org yahudi baca..

  ReplyDelete
 11. ramai melayu bodoh dalam ni huhu

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??