Tuesday, 10 July 2012

MILO SUAM PONDAN DIBURU BERKAITAN KES SERANGAN NINJA DI JPM !!!


Penyerang seorang blogger


Tapi nampaknya, blog telah pun ditutup dan confirm bukan simati Ninja yang tutup.


Apakah Hambali Idris rakan subahat ???



Kematiannya telah diduga dan sememangnya ianya serangan kamikaze atau boleh dikatakan sebagai "korban" pihak tertentu.

"INI LAST BRO AND SISTER..." 

Well... LAST ???

Serangan dan kematian yang dirancang !


Seorang yang anti kerajaan, anti Agong, anti Sultan, anti Raja-Raja Melayu dan anti Polis. 




Apa kaitan Naman Ali Osman ???

Menakluk Malaysia dan dunia ??? Tinggi cita-cita...



Ini bukan isterinya !!!

Ini bini orang !!!




Serangan dan kematian yang dirancang ???


video


Erm... Sesuatu yang dirancang pihak tertentu ???


Teliti video ni betul-betul !


Apa pun, Milo Suam Pondan kena get ready untuk diangkut ke balai bagi bantu siasatan.


Maklum lah video kebetulan kan...


Aku dapat maklumat polis sedang buru lelaki yang hantar pasangan sewel ni menyerang JPM dengan kereta.


JPM kan banyak CCTV, tak ada hal la kalau nak tahu siapa yang rakam video asal ni yang diupload SECARA KEBETULAN oleh Milo Suam Pondan...


Agaknya... "hah.. dah kena tembak dah..." laporan untuk siapa ya ???


Deringan telefon yang membuatkan perakam video kena pergi jauh dari crowd untuk privacy !


Jawablah ko Milo Suam Pondan dan dedahkan kameraman tu !



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??