Wednesday, 23 May 2012

LAGI !!! PAS MASUK UMNO !!!


Seramai 43 anggota PAS Kubang Buaya dalam Bahagian Pokok Sena, Isnin memohon menyertai Umno cawangan Kubang Buaya kerana kecewa dengan perjuangan PAS yang gagal menjaga kebajikan mereka.

Mereka menyerahkan borang permohonan kepada Ketua Umno Bahagian Pokok Sena, Datuk Ahmad Lebai Sudin dalam satu majlis ringkas bersempena sambutan ulang tahun ke-66 Umno di Kampung Kubang Buaya.

Wakil kumpulan itu, Abdul Rahim Yahya, 47, dari Kampung Balik Hutan, mukim Derga berkata keputusan mereka itu tidak dipengaruhi oleh sesiapa dan dibuat dengan penuh kesedaran bagi kelangsungan kuasa orang Melayu.

"PAS sekarang banyak berubah. Dulu pemimpinnya melaungkan perjuangan menegakkan Islam namun kejaguhan mereka rosak setelah bersekongkol dengan DAP yang nyata menolak Islam.

"Dalam hal ini pendirian Umno lebih jelas dan pemimpinnya ikhlas memartabatkan Islam selain kebajikan ahli dijaga," katanya semasa ditemui selepas menyerahkan borang permohonan tersebut.PAS semakin hilang kepercayaan dari pengikutnya, jadi.. bagaimana PAS mahu yakinkan rakyat ???


Semoga Nik Ajis dan Hadi berbahagia dengan rakan kafirun laknatullah mereka !


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??