Tuesday, 1 May 2012

ANWAR KANTOIKAN AZMIN ATAU SEBALIKNYA ?!! KENAPA AL-JAZEERA TAK BUKA CERITA NI ?!!


Apa pendapat korang bila tengok gambar ni ???Pendapat aku pula mengatakan bahawa Anwar menunjukkan kemesraan dan keengganan meninggalkan mamat ni. Sayang betul dia ni.


Bagi seorang lelaki tua yang punya tuduhan masalah skandal seks songsang dan pernah 2 kali naik mahkamah dengan tuduhan liwat, dan macam-macam lagi tuduhan seksual... bukankah sebaiknya perlakuan begini tidak ditonjolkan di hadapan umum apatah lagi pengikut-pengikutnya.


Tidakkah perlakuan "mesra" ini bakal menimbulkan fitnah bagi seorang yang punya pertuduhan salah laku seksual LIWAT ???


Apa kata Kak Jijah ???


Apa yang aku nak bangkitkan adalah berkaitan kes insiden rempuhan barricade police bukan kes salah laku Anwar yang telah diketahui seluruh dunia.


Sehingga kini Anwar dan Azmin masih enggan mengakui yang mereka berdua terbabit secara langsung mempengaruhi peserta demonstrasi Bersih 3.0 supaya merempuh benteng yang didirikan oleh pihak polis.

Bagaimanapun mengikut beberapa laporan keadaan sebenar sebelum berlakunya rusuhan jelas menunjukkan Anwar dan Azmin adalah dalang utama disebalik keganasan yang berlaku.

Menurut laporan MStar Online, Anwar dalam ucapannya kepada peserta demo Bersih 3.0 di Masjid Negara telah menyeru secara terbuka supaya peserta demo membebaskan Dataran Merdeka.

Manakala dari satu rakaman video di Youtube, Anwar dan Azmin dilihat berbalas isyarat diikuti dengan laungan, "masuk", "masuk" yang kemudiannya selepas itu menyaksikan rempuhan dimulakan dan suasana perhimpunan mula menjadi kelam kabut.

Bila berlaku rusuhan dalam perhimpunan anjuran mereka tiap kali itulah Anwar dan pemimpin pembangkang akan mencari kambing hitam untuk dipersalahkan. 

Kerapkali mereka menuding jari kononnya ada 'agen provokator' ataupun melepaskan beban kesalahan terus ke bahu pihak polis. 

Walhal tukang provok yang sebenarnya ialah Anwar dan Azmin.

Mahkamah telahpun mengeluarkan perintah larangan memasuki Dataran Merdeka, jadi apa perlunya untuk Anwar menghasut rakyat melanggar undang-undang?

Sebagai pemimpin politik, Anwar dan Azmin tidak wajar menunjukkan contoh yang buruk terhadap rakyat tapi jika begini sikap Anwar usahlah berharap untuk menawan hati pengundi. 

Undi tidak bertambah melalui perhimpunan dan rusuhan sebaliknya yang berlaku rakyat makin meluat dengan pembangkang.


Video ini aku buat khas sebenarnya untuk article English Version.


Video yang memperincikan dalang disebalik rempuhan penghadalang / halangan polis yang memaksa polis mengambil tindakan tegas.


Video ini tidak akan dihidangkan oleh Al-Jazeera, CNN atau BBC !


Ini satu lagi dari cameramen yang lain...


Kedua-dua video ini tidak akan disiarkan dalam mana-mana media antarabangsa Yahudi !!!No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??