Saturday, 31 May 2014

YAMSENG DAPigs - TELUK INTAN STYLE !!!


The familiar face, do you know her? 


What she is holding? Muslim party which do not pretend that you don't see, right?

这位很熟脸,你们认识她吗?她手上拿着什么?回教党该不会假装看不到吧?

Dalam bahasa Melayu;

Muka yang biasa dilihat, anda kenal perempuan ini?

Apa yang dipegangnya? Parti Islam buat-buat tak nampak aje kan?

P/S: Sape ni weh? Ada yang kata budak DAP dot dot dot, tapi serious shit macam tak sama. Wa rasa ini propaganda semata-mata nak raih simpati pengundi Teluk Intan je kot. Kerja puak RBA jugak nih. Apsal aku rasa macam superimpose photo jer ni! Plus... Aku tak rasa ada tempat macam ni dalam Teluk Intan!



No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??