Saturday 30 March 2013

LAHAD DATU TETAP KONSPIRASI UMNO - TIAN CHUA BABI !!! TIAN CHUA KE FILIPINA TU UNTUK APA ?!!


"Kenapa kejadian Lahad Datu kita tak dengar ? Media Black Out.. Hanya Media UMNO yang tahu !! " Ini ucapan Tian Chua malam tadi di Sentul bersama dengan Anwar dan Jeneral Buncit yang bersara !!


Nampak gaya babi ni memang nak panjangkan cerita kebebalannya.. nak hangatkan bahawa dia kebal.. beliau mampu tuduh dan kata apa saja sebab kononnya polis pun takut dengan dia.. mungkin dalam kepala babi beliau Hisyamudin pun bukan berani sangat nak usik beliau..

Hadirin yang datang ada yang bertakbir.. ada yang tepuk tangan seolah-olah meraikan kehebatan Tian Chua yang tak mampu di usik oleh sesiapa pun walau di umumkan hadiah RM 5000 kiranya siapa dapat tampar di muka anak babi ni !!

Cina PKR ni ingat nyawa Anggota Keselamatan kita semurah harga pelacur yang Anwar sewa ? semurah jantan kunyit yang Anwar beli ? semurah Samsidar.. ehhh semurah azmin ke samsidar ni muahahaha tuuuiHHH !!

Babi ni cuba tunjukkan pada seluruh rakyat Malaysia bahawa Lahad Datu adalah pentas lakonan yang di buat UMNO..!!

Paling kelakar.. Jeneral Buncit dengan bangganya mengumumkan SIASATAN Polis bahagian risik atau SB bahawa Pakatan Haramjadah bakal menang mudah di PRU13 !!

Selanjutnya... BACA SINI...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??