Thursday 18 April 2013

VIDEO 18SX STOPA SPENDA PUTIH - NIAT PERTEMUAN JELAS UNTUK LAKUKAN ZINA !!!Jabatan Peguam Negara masih belum menerima kertas siasatan berhubung klip kes video seks, yang dikatakan melibatkan seorang pemimpin parti politik pembangkang. 


Ketua Bahagian Pendakwaan Abdul Wahab Mohamed berkata kes itu masih dalam siasatan polis.
      
Minggu lepas, beberapa blog menyebarkan klip video lucah yang dikaitkan dengan pemimpin politik itu, memaparkan aksi panas beliau dengan seorang wanita di sebuah hotel.

Mutu rakaman audio DVD dan video seks pemimpin pembangkang adalah di dalam keadaan baik. 

Suara boleh didengar dan difahami perbualannya. 

Video ini merupakan satu rakaman yang telah dirancang dengan baik oleh individu atau kumpulan yang mempunyai pengetahuan asas tentang pencahayaan dan juga rakaman audio. 

Kamera telah diletakkan di satu sudut di sebelah bawah sebuah peti televisyen. 

Wajah pelaku dapat terakam dengan sempurna.


Niat pertemuan mereka di dalam bilik tersebut adalah jelas, iaitu untuk melakukan hubungan seksual. 

Durasi keseluruhan video ini adalah 11 minit 26 saat.

Lelaki di dalam video tersebut adalah individu yang sama dari permulaan video sehingga ke penghujungnya. 

Lelaki itu boleh dikenalpasti dengan jelas menerusi cara dan corak beliau berpakaian, saiz dan bentuk badan, rupa parasnya dan suaranya.

Walaupun pelaku lelaki di dalam video ini boleh dikenalpasti, namun seperti biasa lagak pakatan haram mati hidup semula pun mereka tidak akan mengaku. 

Sikap ini amat berlainan sekali dengan pemimpin Barisan Nasional bilamana mereka melakukan kesalahan dan terdapat bukti maka mereka akan mengaku dan bertanggungjawab terhadap perlakuan mereka.

Sesungguhnya kita tidak mahu pemimpin munafik yang tidak pernah mahu bertanggungjawab sebaliknya tidak habis-habis menyalahkan orang lain. 

[ SUMBER ]


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??