Tuesday 29 November 2011

GEMPAR !!! 2 JOKER PAKATAN HARAM BUAT LAWAK ANTARABANGSA !!!


Tony Puaka dan Izzah Al-Juburi buat lawak lagi !!!! Kalau dulu susu lembu, tetapi kini tisu pulak. Lepas ni tak tahu la pulak apa. Mungkin roda trolley shopping gamaknya.. Hahahaha...


Jom kita baca petikan dari blog AAKJ.com yang diambil dari MyMassa;


Setiausaha publisiti kebangsaan DAP, Tony Pua hari ini mendakwa tisu yang dijual di Kedai Rakyat 1Malaysia (KR1M) dikatakan dicemari E Panty yang boleh menyebabkan jangkitan Gonorea dan Sifilis jika digunakan untuk beristinjak.
Ini, katanya, adalah berdasarkan ujian makmal bebas yang dilantik Pakatan terhadap produk tersebut.
 
Bagaimanapun, Pua enggan mendedahkan kedua-dua makmal yang terlibat menjalankan ujian tersebut, tetapi menegaskan bahawa mereka boleh dipercayai. 
"Jika Kementerian (Kesihatan) minta laporan makmal tersebut, kita akan berikan kepada mereka, tetapi kita tidak mahu mereka menghadapi masalah kerana lesen mereka dikeluarkan oleh Kementerian Kesihatan."

Turut hadir dalam sidang akhbar tersebut ialah ahli parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah Anwar dan ahli parlimen Kuala Selangor, Dr Dzulkefly Ahmad.

Semalam Pua dan Nurul Izzah, mendakwa kerajaan telah terlalu membesar-besarkan potensi penjimatan melalui pembelian produk KR1M. -my

Kenyataan Tony Puaka ni seolahnya memberitahu bahawa, saya ada aerospaceship tapi saya tak boleh tunjuk. Hahahaha...

Kepada 2 ekor joker ni, kalau pun nak buat lawak jangan lah sampai memperbodohkan diri sendiri. Ni melawak sampai tak masuk akal. Serious dowh, korang nampak bodoh giler la. Kalau ada yang tension dengan perangai laki, jangan lah menyusahkan rakyat. Kalaupun dapat habuan besar "big money" dari mana-mana pihak, jangan lah aniaya rakyat !!!!


KR1M untuk rakyat, kalau korang nak sangat kualiti terlebih-lebih baik dengan keselamatan ber"shopping"... korang pergi lah Petaling Street.. Kualiti sana kan baikkkk.... Eh.. ye ke.... Hahahaha... 


Pssstttt... KR1M tak de CD lucah tapi Petaling Street ada...!!! hahahahaha... Gonorea dan Sifilis berjangkit dengan tisu bukan meliwat atau zina...!!!! hahahahahahaha....

2 comments:

  1. Dakwaan bodoh dari org2 ygmempunyai perasaan hasad dengki. 2 elor joker ni tak akan berhenti utk buruk2kan KR1M kerana mereka tahu BN semakin popular sejak lahirnya KR1M. Mereka kata ada makmal yg membuat ujian keatas tisu, mengapa tak gunakan makmal berkenaan utk buat ujian air mani bapa si Nurul Izzah yg di ambil dari dubur Saiful?

    ReplyDelete
  2. wakakakaka boleh masuk maharaja lawak la dua ekor badut ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??