Friday, 5 October 2012

FACEBOOK PUNCA MAKSIAT !!! MANA PIHAK BERKUASA ?!!


Ini salah satu je.. Berlambak lagi page-page yang menyumbang kepada keruntuhan akhlak, perosak rumahtangga dan menggalakkan maksiat !!!

Oleh itu, aku memang setuju kalau dikatakan Facebook ni punca berlakunya keretakan rumahtangga dan juga punca kerosakan moral kepada anak muda.

Heh.. bukan anak muda je.. yang tua kerepot pon tompang sebulu !!!

Tak cukup dengan tu, jual beli pelacur pun guna facebook tu...



Siap dengan promotion bagai !!!

Aku gesa pihak berkuasa ambil tindakan segera !!!

Banyak lagi page yang sebegini... cukup ler dua jer aku share dalam blog ni !!!


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??