Wednesday, 17 October 2012

KESAN IKLAN UBAT KUAT HARAMKAH DAILY - KEMALUAN LELAKI INI BENGKAK !!!

Kah kah kah... Giler !!!

Guling-guling aku gelak baca berita ni. Tak boleh blah...

Hahahaha....

First time aku dengar berita macam ni terjadi dalam negara kita.

Inilah kesan iklan ubat kuat yang banyak merapu dalam Haramkah Daily kot.

Nampaknya kerja bomba turut bertambah, bukan sekadar memadam kebakaran tetapi juga untuk troubleshoot masalah yang dicipta si dungu yang ketagihan seks !!!

Jom baca berita bawah ni;


Tidak diketahui apakah niat dan tujuan seorang lelaki yang memasukkan nat ke dalam kemaluannya. 

Tindakannya mengundang parah apabila nat yang dimasukkan tidak dapat dikeluarkan. 

Akibatnya kemaluan beliau membengkak.

Lelaki tersebut dikejarkan ke hospital selepas pihak bomba gagal mengeluarkan nat berkenaan. 

Menurut pihak hospital pembedahan harus dilakukan jika usaha mengurangkan bengkak tidak berhasil. 

Walau bagaimanapun lelaki berkenaan enggan dibedah kerana malu.

P/S: Ini yang dinamakan tak de kerja cari kerja. Kenapalah tak dimasukkan je kepala paip, lagi senang bila nak kencing.

Sumber : MI


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??