Sunday, 14 October 2012

DEDAH : KE ARAH KRISTIANISASI NEGARA !!! SELAMATKAN MALAYSIA !!!


Selamat petang semua... I4TT harap semua sihat dan ceria...

Biarpun konflik politik dalam negara ini tidak ceria bagi agama, bangsa dan tanah air... I4TT masih mengharapkan readers semua ceria bersama keluarga.

Seperti yang kita lihat didalam arena politik di Malaysia pada hari ini, puak pembangkang yang pembangang berusaha dengan penuh keras untuk menjatuhkan UMNO dan Barisan Nasional yang menerajui negara dalam acuan negara Islam.

Yang paling menyedihkan pula PAS di pihak parti pembangkang yang kononnya mendakwa mereka parti politik yang memperjuangkan Islam pula turut bersekongkol dengan PKR dan DAP dalam agenda kearah mengkristianisasikan negara.

Ya, Malaysia adalah negara Islam !!!

Namun pihak pembangkang seolahnya tidak mahu Malaysia menjadi negara Islam yang unggul dimata dunia.

PKR lebih senang dengan pluralisme agama manakala DAP mahukan Malaysia menjadi negara tanpa pegangan agama atau mengikut acuan Kristian namun PAS hanya mencacai dikaki PKR dan DAP.

Dalam usaha yang disebut Projek Kristianisasi Negara ini kalau kita lihat ianya seperti satu rancangan rapi dan teliti namun ramai yang terlepas pandang akan hal sebesar ini.

Sebelum ini I4TT pernah mendedahkan agenda Kristianisasi negara dari awal persekolahan.

KLIK SINI untuk tahu dengan lebih lanjut beserta bukti usaha kristianisasi peringkat persekolahan yang mana pelajar tersebut membuat laporan ke pihak pengurusan sekolah.

Kejadian ini berlaku disebuah sekolah rendah didalam negara dan guru berkenaan ditukarkan 24 jam.

Apakah pihak kementerian memandang hal ini sebagai perkara enteng ???

Bukankah sepatutnya guru yang menjadi racun pemikiran kanak-kanak ini sepatutnya dibuang terus dari institusi perguruan ???

Tidak cukup dengan cubaan Kristianisasi kepada kanak-kanak sekolah rendah, agenda mereka juga turut mensasarkan golongan dewasa.

Pernah dengar kes umat Islam dibulan paling mulia iaitu Ramadhan, telah berbuka puasa di Gereja DUMC ???

Rasanya ramai yang tidak melepaskan cerita yang besar ini kerana ianya menjadi sangat kontroversi kerana insan yang mendedahkan hal ini dipecat dari PAS, ironiknya... PAS mendakwa mereka parti Islam namun GAGAL berjihad melawan pemurtadan umat !!!

Kes ini amat jelas menunjukkan agenda Kristianisasi dilindungi parti pembangkang dinegara ini.

Bekas Timbalan Ketua Pemuda DAP, Mohamed Razali pernah juga mendedahkan secara terperinci agenda Kristianisasi yang sedang dilakukan oleh DAP.

Razali meninggalkan DAP antara sebabnya adalah kerana DAP berniat jahat untuk menukar perlembagaan Islam kepada Perlembagaan Kristian.

Razali turut mendedahkan ucapan Jeff Oii (DAP Jelutung); "we must make sure christian become official religion in Malaysia and we make sure that the next prime minister is christian."

Bermaksud dalam Bahasa Melayu adalah; "kita mesti pastikan Kristian menjadi agama rasmi Malaysia dan Perdana Menteri seterusnya adalah berpegang kepada agama Kristian."

Selain itu turut mendedahkan 25 agenda besar DAP dalam mengkristianisasikan negara. 

KLIK SINI (Siri pertama) bagi mengikuti dengan lebih lanjut tentang pendedahan Razali berkaitan agenda jahat DAP untuk mengkristianisasikan negara Islam kita.

Dan siri kedua pendedahan agenda jahat DAP untuk mengkristianisasikan negara boleh KLIK SINI dan ketahuilah dengan lebih terperinci rancangan DAP ini yang selama ini cuba disembunyikan dari umat Islam di Malaysia.

Adakah umat Islam terutama di Selangor tahu berkaitan kedatangan golongan evangelist ke Selangor atas jemputan Teresa Kok ???

Teresa Kok adalah wanita Malaysia pertama Jews (Yahudi). KLIK SINI

“Kamu akan mengikuti perilaku orang-orang sebelum kamu sejengkal demi sejengkal dan sehasta demi sehasta, sehingga kalau mereka masuk ke lubang biawak punkamu ikut memasukinya. Para sahabat bertanya : “Siapa mereka yang baginda maksudkan itu, ya Rasulullah ?” Beliau menjawab : “Orang-orang Yahudi dan Nasrani” (HR. Bukhari)

Kemasukan rombongan mubaligh beramai-ramai adalah pada 18 Disember 2011 menerusi Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. 

Sebahagian anggota rombongan mubaligh seramai 45 orang itu, terdiri daripada mubaligh-mubaligh Filipina. 

Sebahagian lagi datangnya dari Indonesia. 

Rombongan pada 18 Disember diketuai oleh seseorang yang dikenali sebagai Alicia Thorpe, salah seorang anggota kumpulan Evangelist yang berpusat di Amerika Syarikat.

Menariknya, kumpulan berkenaan telah dijemput dan dinaungi secara peribadi oleh Teresa Kok, Exco Kanan Selangor. 

Teresa Kok bekerjasama rapat dengan Dr. Eu Hong Seng, Pengerusi The National Evangelical Christian Fellowship (NECF) yang berpusat di Petaling Jaya untuk membawa masuk mubaligh-mubaligh ini bagi tujuan pemurtadan.

KLIK SINI untuk tahu dengan lebih terperinci.

Kebiasaannya agenda memurtadkan umat Islam atau Kristianisasi ini mensasarkan golongan umat Islam yang susah.

Begitu jugalah di Penang, negeri dibawah naungan DAP !!!

Dimana PAS ketika kemelut ini melanda umat Islam ???

Hilang telor untuk merosakkan rancangan BOSS mereka si DAP ke ???

Dimana maruah PAS ketika rakyat menyatakan bahawa DAP lebih Islamik dari PAS ???

DAP, 'terpaksa' membeli hati umat Islam dengan duit semata-mata untuk menjayakan rancangan kristianisasi Malaysia.

Dimasa yang sama DAP juga berjaya merendahkan PAS dimata khalayak umum.

KLIK SINI untuk mengetahui pandangan rakyat membandingkan DAP dengan PAS.

Bolehkah kita katakan bahawa PAS itu parti Islam ???

Sudah tentu tidak !!!

Walau untuk aku akui Nik Aziz itu Islam pun aku was-was !!!

KLIK SINI untuk tahu sebab musabab kenapa aku was-was sangat-sangat tu.

Banyak lagi contoh realiti kehidupan yang mahu aku sumbat kedalam minda korang semua.

Tetapi, cukuplah setakat ini dan aku rasa ini pun sudah cukup mendedahkan wajah sebenar pembangkang di negara kita !!!

Sekarang aku ada beberapa soalan untuk korang tanyakan diri korang...

1- Adakah korang yakin PAS itu berlandaskan Islam ???

2- Adakah Nik Aziz itu Islam ???

3- Adakah Exco Agama Selangor berpegang kepada agama Islam ???

4- Apakah agama Anwar Ibrahim sebenarnya ???

5- Bersediakah korang untuk DAP menukarkan agama rasmi negara kita kepada agama kristian ???

6- Apakah kita masih sanggup menggadaikan negara kita untuk agenda jahat pembangkang ???

7- Adakah korang mahu Malaysia menjadi negara Kristian ???

Akhir kalam, bersatulah wahai umat Islam !!!

Dengan perpaduan kita mampu mempertahankan apa yang kita ada hari ini dan mengekalkan Malaysia terus menjadi negara Islam yang unggul di mata dunia !!!


1 comment:

 1. PERINGATAN:

  35 Ahli Parlimen kita (daripada 222 jumlah keseluruhan) beragama Kristian (bersamaan 15.8%) berbanding jumlah penduduk Kristian yang hanya 8~9% sahaja.

  Mungkin ramai tidak sedar akan hakikat bahaya ini. Yang lebih menakutkan lagi, mereka yang menganggap sebagai Pak Sheikh dan Ulamak di dalam Pembangkang MENDUKUNG gerakan Kristianisasi, pemurtadan, liberalisme dan pluralisme. Bukan setakat nama Allah saja terjual, kini paderi-paderi akan dicalonkan oleh PAS demi keberuntungan politik di PRU 13, khususnya di Sarawak & Sabah.

  Pejuang-pejuang seperti Dr. Hasan Ali, Professor Shahnom, Ustaz Nasha dikutuk hebat oleh Nik Aziz sebagai penderhaka dan kemungkinan murtad seperti UMNO. Permainan jarum halus DAPig telah berjaya memecah belah umat Islam dek kerakusan Anwar Ibrahim & kebodohan Nik Aziz & Hadi Awang.

  Adalah sungguh malang apabila Gerakan "Christian Bashing" terhadap Islam oleh DAPigs ( bermula dari penganiayaan Dr. Hassan Ali dan Ustaz Nasha) telah direstui oleh PAS.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??