Thursday, 23 February 2012

NO PAS NO SYORGA !!! HADI MAKIN GOYANG !!!

Tak Cium Bau Syurga Jika Keluar Dari PAS!

Barang siapa khianat terhadap perjuangan PAS maka tidak cium syurga, itulah kata kata ulamak PAS terhadap ahli mereka. Ugutan dan ancaman sebegini sudah pasti akan menakutkan ahli PAS.

Ahli PAS diperlakukan sebegitu kerana mereka tidak secerdik mana, lagi pun otak mereka gagal untuk berfikir maka segala macam bentuk keputusan dan tindakan harus berlandaskan arahan daripada para pemimpin mereka.

PAS ibarat satu ajaran sesat, sepertimana ajaran Ayah Pin begitulah gaya mereka, bayangkan mereka sendiri pernah berbi'ah jatuh talak 3 jika meninggalkan PAS. Isteri mereka diperlakukan seperti bohsia, taraf isteri direndahkan sebegitu rendah berbanding ularmak PAS.

Institusi keluarga diperlekehkan, perjuangan PAS sebagai tungangan DAP lebih penting. Hari ini Hj Hadi telah mengeluarkan kenyataan terbaru mengenai bi'ah PAS.

Ancaman dan ugutan dalam bentuk Bi'ah ini sudah pasti ibarat sign kontrak mati dengan PAS sebagai anjing suruhan DAP. Jika mana mana pihak yang cuba lari daripada menjadi hamba dan anjing DAP maka celaka lah di dunia dan di akhirat.

KUALA LUMPUR 21 Feb. — Setiap calon Pas yang bertanding dalam pilihan raya diwajibkan berbai’ah, satu bentuk pengakuan yang lebih besar dan berat daripada bersumpah, kata Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang hari ini.
Ini bagi menentukan calon tidak menyeleweng dari dasar Islam, cara dan matlamatnya, kata beliau.
Abdul Hadi berkata, sesiapa yang melanggar bai’ah yang dibuat “maka akan celaka dunia dan akhirat”.
Beliau turut menyentuh dakwaan kalangan tertentu kononnya Pas sudah menyeleweng daripada dasar Islamnya apabila membawa konsep negara berkebajikan.
“Jawapannya, Pas tetap dipelihara oleh undang-undang tubuhnya yang menghalang daripada melakukan sesuatu yang menyeleweng daripada Islam,” kata Abdul Hadi dalam satu kenyataan di sini.
Dalam pada itu, beliau mendakwa negara kebajikan yang dilakukan Barisan Nasional (BN) berunsurkan rasuah demi kemenangan pilihan raya. — BERNAMA

Sumber : KGC


Psssstttt... Hadi dah mula goyang ! PAS makin hilang sokongan oleh itu dia cuba memaksimakan balance yang masih bersisa dalam PAS untuk dipergunakan sehabis mungkin !


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??