Wednesday, 29 February 2012

PAS DAH MENGAKU PARTI MEREKA BUKAN ISLAM !!! MURTAD ?!!

PAS Sudah Jadi Kafir ?

Aku tak tahu lah nak cakap apa pasal PAS ni. Makin hari makin sesat. Mula-mula puak-puak lebai kera ni dok gadai BINI, lepas tu TANAH ORANG ASLI, dan AGAMA tengah digadai sedikit demi sedikit. Akan datang pasti AGAMA, BANGSA (walaupun diorang manusia tak de bangsa sepertimana pengakuan mereka sendiri) dan NEGARA akan mereka gadai habis !

Terbaru ni, aku baca dalam Haramkah Online. Jawatan Timbalan Presiden untuk orang bukan Islam. Aku tak hairan kalau lepas ni jawatan Presiden pun dikaut KAFIRUN LAKNATULLAH !


Jangan pula kata aku tipu. Ni screenshoot dari Haramkah Online yang bahalol !

PAS bersedia untuk mengisi jawatan timbalan presiden parti itu daripada kalangan bukan Islam sekiranya keadaan memerlukan, berikutan dasar parti itu yang mengalami transformasi yang lebih terbuka.
“Islam membenarkan berlakunya perubahan dalam politik. Ada ijtihad yang boleh berubah dan tidak boleh berubah. Kami bersedia menerima jawatan timbalan presiden daripada kalangan bukan Islam sekiranya keadaan memerlukan.
“Perkara urus tadbir dalam Islam sangat terbuka dan PAS menegaskan, kami masih parti yang berteraskan agama dan sedang mengalami transformasi yang besar, PAS bukan sahaja menampilkan bangsa Melayu, tapi sesuai untuk semua bangsa,” kata Ketua Pegawai Penyelidikan PAS Pusat Dr Dzulkefly Ahmad ketika Wacana Sinar Harian yang bertajuk “Kenapa Undi Melayu Pecah?” di sini.
Tambah Ahli Jawatankuasa PAS Pusat ini lagi, Umno tidak dapat menerima transformasi yang ditonjolkan parti itu kerana Islam Umno adalah berdasarkan kaum.
“Islam menurut amalan Umno adalah Islam berteraskan perkauman. Islam Umno adalah Melayu, sedangkan PAS bersedia menerima pemimpin yang bukan Islam dan kami membawa penampilan Islam untuk semua,” katanya lagi.
“PAS bukanlah terlalu taksub,” tegas Ahli Parlimen Kuala Selangor ini lagi.
Tambah Dzulkefly, berdasarkan transformasi itu, PAS juga berjaya menubuhkan Kelab Penyokong PAS yang terdiri daripada kalangan rakyat bukan Islam.
“Buktinya sudah jelas, PAS bukanlah bersifat rigid, sebaliknya rakyat bukan Islam juga turut memahami matlamat dan perjuangan kami yang berteraskan keadilan dan mengamalkan dasar Islam yang lebih terbuka,” tambahnya lagi.
Wacana ke-11 hari ini turut dihadiri oleh Ketua Penerangan Perkasa Ruslan Kasim, Ahli Parlimen Pandan, Datuk Seri Ong Tee Keat, dan Pengerusi PKR Johor Datuk Chua Jui Meng. - HARAMKAH ONLINE BANGANG

Tu kan.. bangang namanya.

Demi kuasa politik, segala cara dihalalkan asal mencapai matlamat ! Wal halalku.. wal harammu..!

Ya.. UMNO untuk MELAYU...! Itu asas perjuangan UMNO dan UMNO diterima setiap kaum sebab tu bila ada rakyat yang bukan MELAYU yang ingin mendapatkan bantuan, bangunan UMNO yang dipanjat kerana mereka tahu UMNO akan membantu rakyat tak kira kaum apa pun.

PAS adakah ISLAM ? TIDAK sama sekali. Berita terbaru ini sudah cukup membuktikan !


Sumber : KGC3 comments:

  1. pengikut PAS dah jauh menyimpang dari landasan Islam... PAS dari angkatan tentera Dajjal... kita mesti perangi pengikut Dajjal ini...

    ReplyDelete
  2. Homo cun ni anggota unit amal PAS dah lama tau dan tetap suka bontot.

    ReplyDelete
  3. PAS JADI SEMAKIN SAMSENG DAN BIADAP SEJAK JADI ANJING DAPIG.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??