Sunday, 19 February 2012

AMANAT HADI AMANAT SYAITAN !!!

Rakaman Amanat Hj Hadi,Mati Syahid Lawan Umno

Aku rasa ramai yang tak pernah mendengar amanat Hj Hadi yang menghalalkan darah umat Islam yang bukan PAS.

Kerana amanat inilah berlakunya pecah belah, solat 2 imam, bercerai berai dan berlaku perpecahan yang teruk dikalangan umat Islam dinegara Malaysia.
Berbeza sekali dengan sekarang, Hj Hadi dan seluruh ahli PAS sudah boleh berpeluk cium dengan DAP, musuh Islam yang nyata semata mata mahukan kuasa undi hingga menghalalkan cara asalkan matlamat mereka tercapai.
Amanat Haji Hadi Awang disampaikan oleh Datuk Seri Haji Abdul Hadi Awang di Kampung Benggol, Peradong, Kuala Terengganu pada 7 April 1981.
"Saudara -saudara sekelian percayalah, Kita menentang UMNO, bukan kerana nama dia UMNO. Kita menentang Barisan Nasional bukan kerana dia lama memerintah kerajaan. Kita menentang dia ialah kerana dia mengekalkan perlembagaan penjajah, mengekalkan undang-undang kafir, mengekalkan peraturan jahiliyah. Oleh kerana itulah kita menentang mereka.
Oleh kerana itulah kita menghadapi mereka. Oleh itulah kita cuba berlawan dengan mereka. Percayalah saudara-saudara sekelian, Perjuangan kita adalah jihad, ucapan kita adalah jihad, derma kita adalah jihad. 

Bergantunglah kita kepada Allah dengan (menghadapi) puak-puak ini kerana kalau kita mati melawan puak-puak ini, mati kita adalah syahid \. Mati kita adalah Islam.
Kita tidak perlu masuk Buddha, Kita tidak perlu masuk Hindu, Kita tidak perlu masuk Kristian, Tapi kita menjadi kafir dengan mengamalkan 'politik suku, agama suku' "


Sumber : KGC


Pssstttt... begitulah ucapan bengong lagi bangang dari seorang pejuang PASpispus yang kemudian dijadikan amanat SYAITAN !!!No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??