Wednesday, 8 February 2012

KANTOI !!! ANGKUT ORANG LUAR DENGAR CERAMAH NIK AJIS NYANYUK !!!


Panas.. Panas..!

Sebuah bas milik kerajaan Kedah telah kelihatan di Kuala Perlis mengambil penumpang untuk ke Langkawi. Perkara yang membuatkan aku pelik adalah kenapa bas tersebut, yang mana milik kerajaan Kedah sanggup ke Kuala Perlis untuk angkut penyokong supaya mendengar Nik Aziz merapu di Langkawi.

Ada seorang penyokong totok Pas mengatakan bahawa Bas ini tidak boleh ambil penumpang merangkap pendengar ceramah Nik Aziz (nak pegang jawatan sampai mati) di Kuala Kedah kerana kawasan tersebut kini telah dirampas oleh UMNO.

Tak perlu nak kencing rakyat bahawa penyokong akan datang mendengar Nik Aziz merapu tanpa perlu tajaan mana-mana pihak.

Kelibat bas milik Kerajaan Kedah di Kuala Perlis telah membuktikan bahawa Pas telah mengimport penyokong dari negeri luar kedah sendiri.

Kalau dulu, Pas dengan riaknya mengatakan rakyat sanggup hadir walaupun terpaksa bergolok gadai semata-mata nak jumpa situa kutuk Nik Aziz ini.

Tapi keadaan sudah berubah dimana rakyat sekarang tidak sanggup untuk hadir secara sendiri. Jadi terpaksalah Pas keluarkan peruntukan bas semata-mata nak tengok konon-kononnya ramai yang akan datang mendengar Nik Aziz berceramah.


Kalau nak pergi dengar ceramah Nik Aziz pun perlu bertaja bermakna penyokong totok Pas mungkin juga akan kedekut untuk memberikan sumbangan yang mana akan ada unit amal PAS menagih simpati mengutip duit.

Rakyat sudah menolak PAS yang banyak menipu dari berkata benar. Banyak kenyataan-kenyataan yang dibuat oleh PAS dahulu yang telah memakan diri mereka sendiri.

Antara kenyataan yang buat aku ketawa yang dikeluarkan oleh Hadi Awang telah menyebut ‘TIDAK ADA PERPADUAN DENGAN ORANG BUKAN ISLAM’ - MASJID RUSILA, MARANG, TERENGGANU.


Sekarang... Apa sudah jadi. Hatta syaitan pun bagi mereka tak mengapa jadi BFF (best friend forever).

Hari ini, DAP yang bukan Islam sedang melangkah ke syorga PASpispus ! Hadi akan berpelukan dengan kafir harbi menghala ke syurga.


Gambar di atas adalah bukti "TIDAK ADA PERPADUAN DENGAN ORANG BUKAN ISLAM" seperti yang dinyatakan Hadi.

PAS pada hari ini ibarat memikul kemaluan yang besar ! Malu yang teramat sangat.

PAS ibarat meudah kelangit jatuh kemuka sendiri..

PAS ibarat menepuk air di dalam talam terpercik ke muka sendiri..


Sumber : KGC


2 comments:

 1. http://belangtaring.blogspot.com/
  PAS Dulu Lain ! Kini Lain ! Selamanya Lain-lain !!!!!
  http://belangtaring.blogspot.com/2012/02/pas-dulu-lain-kini-lain-selamanya-lain.html
  Kalau dah tak suka satu orang hamPAS ni cakaplah korang semua masuk neraka kalau sokong orang ni.
  Bila dah terpaksa suka JILAT pungkoq sampai licin pon takper..,..
  Kalau org lain khalwat mampus dia balun...tapi MAT SABU KHALWAT takper...boleh jadi pemimpin lagi....Chua Soi Lek tak boleh.....Apa punya MANGKUK lah hamPAS ni !!!!!!

  ReplyDelete
 2. CKP X SERUPA BIKIN. PNDAI MENGATA ORG LAIN TP HAKIKATNYE DIA BERLEBIHAN.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??