Monday, 27 August 2012

WAJIB BACA !!! PENEMUAN TERBARU PENYAKIT DI MALAYSIA !!!


Kenali Penyakit Di Malaysia...!!!

Penemuan terbaru...!!!


1- PARKINSON

Penyakit Parkinson adalah keadaan di mana daya kawalan otot seseorang itu merosot dengan teruknya sehinggakan pengidapnya tidak mampu mengurus diri sendiri.
Penyakit PASkinson adalah keadaan dimana pemimpinnya tiada daya kawalan menahan nafsu sehingga semuanya merosot teruk sampai tidak mampu mengurus diri sendiri asyik kena dengan DAP dan PKR.
2- ANGIN AHMAR

Angin ahmar atau strok ialah masalah kesihatan yang diakibatkan oleh salur darah tersumbat dan bekalan darah ke sebahagian otak diganggu. 

Bahagian otak tersebut tidak lagi menerima oksigen yang mencukupi dan oleh itu, sel-sel otak akan rosak atau mati, dan mengakibatkan bahagian badan yang dikuasai oleh bahagian otak itu tidak berfungsi. 

Angin ahmar ialah kecederaan saraf yang serius.

Angin Pkrtrok atau trok benor ni ialah masalah mental yang diakibatkan oleh salur janji-janji manis disumbat kearah penyokongnya dan bekalan ini akan merata keseluruh pemimpinnya kuat berangan. 
Bahagian tersebut tidak lagi menerima manfaat yang mencukupi dan oleh itu sel penjara sesuai untuk mereka. 
Mengakibatkan bahagian lain dikuasai tamak dengki dendam oleh itu tidak berfungsi. 
Angin ini ialah kecederaan mental yang serius.
3- KENCING MANIS

Penyakit kencing manis ataupun (BM = Diabetes melitus; Inggeris = diabetes mellitus) merupakan sejenis penyakit yang dapat dicirikan dengan keadaan hiperglisemia (tinggi kandungan glukosa dalam darah), terutamanya selepas pengambilan makanan, pada penghidapnya kehilangan fungsi saraf secara tiba-tiba.

Penyakit DAPbetes atau kencing janji manis terlebih atau (BM = DAPatbetis mampus; Inggeris = DAPbetes) merupakan sejenis penyakit yang dapat dicirikan dengan keadaan menerima habuan (tinggi kandungan kebodohan PAS dan PKR dalam pakatan) terutamanya selepas memperbodohkan mereka, pada pengidapnya baik mati jer tiba-tiba.
Cara tangani masalah ini :

- PAS jangan berjuang syok sendiri kata boleh gantikan UMNO sedangkan yang jelas ialah DAP sedang menggantikan PAS.

- PKR jangan terlebih janji manis jika tidak, teruk menagih sampai sekarang banyak tak selesai.

- DAP spesis sama PAP di Singapura. Kena hati-hati dengan mereka.

Ubat yang sesuai :

- Sedarlah apa yang diperjuangkan.. Agama Bangsa Tanahair semua kerana Allah...

- Undi BN pada PRU13 nanti !!! Jangan ada bantahan.. Jika tidak menyesal jadi macam Singapura.. Melayu Islam jadi lemah.. Kekuatan kita adalah bersatu.. Semangat jaga juang untuk Negara ini.

~ ABBB ~


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??