Monday, 11 March 2013

PERJUANGAN SYAITAN KIRAM SATU JIHAD ?!! JIHAD KEPALA OPAH KAU !!!Jamlul Kiram juga bertemu dengan sukarelawan undang-undang yang boleh membantu dirinya menghadapi tekanan keatas tuntutan hak proprietari keatas Sabah di rumah kediaman beliau.


"(Pengakhiran kepada konflik ini) bergantung (tetapi) kita sentiasa berserah diri kepada Allah yang maha kuasa. Membawa maksud, ia adalah beberapa jenis jihad," katanya kepada pemberita antarabangsa.

Abrahan Idrijani, adik ipar Kiram III dengan pantas mencelah dan menjelaskan, Kesultanan Sulu adalah merujuk kepada "pertempuran undang-undang" dalam menegaskan tuntutan pemilikan mereka ke atas Sabah.

Idrijani, yang juga Setiausaha Kesultanan Sulu, menjelaskan bahwa puak Kesultanan Kiram telah memilih jihad dalam bentuk "berjuang untuk hak".

"Terdapat banyak bentuk jihad. Ini jihad adalah dalam bentuk berjuang hak (undang-undang). Ini bukan untuk berperang, " tegas Idrijani.

"Kesultanan kini melaksanakan jihad untuk melawan hak (undang-undang) ke atas wilayah Sabah," tegas beliau bagi pihak Kiram

Pada Jumaat lalu, Sultan Kiram III bertemu dengan pakar undang-undang antarabangsa Marwil Llasos, yang membantu menulis buku bertajuk "Tuntutan Filipina atas sebahagian Borneo Utara: Dokumen, Bahan, dan Kes" pada tahun 2003.

Kiram III menegaskan bahawa, pengakhiran perang dingin ini akan dibawa ke muka pengadilan antarabangsa bagi memastikan sebahagian Sabah kembali ketangan Sulu. 

Ini membawa maksud bahawa, Sultan Kiram III ingin melibatkan mahkamah antarabangsa sebagai penentu hak sebenar Sabah. 

Berjuang dalam bentuk undang-undang, adalah antara punca mengapa "Sultan Kiram III" ingin melibatkan Amerika dan Britain didalam kes pencerobohan ini. 

Namun kemampuan itu tersekat apabila, tindakan Malaysia yang bijak untuk tidak menghantar institusi ketenteraan dahulu untuk menjaga keamanan semasa ketibaan pengganas. 

Sebaliknya, kerajaan Malaysia menghantar unit komando polis (VAT-69) sebagai langkah awal menangani isu pencerobohan Ladah Datu yang sudah pun masuk minggu ke empat.

Selepas 2 tawaran kerajaan Malaysia kepada pengganas Sulu gagal dipatuhi dalam tempoh 72 jam,  kerajaan terpaksa menghantar Rejimen Askar Melayu Diraja untuk membantu unit Komando (VAT-69) didalam operasi Ops Daulat. 

Sumber : MI

Jihad ???

Syaitan Kiram III kata Jihad ???

Wak luuuu...!!!

Jihad pekejadahnya kalau mayat anggota keselamatan disembelih, dikerat kelar dan dirodok untuk keluarkan usus dan segala isi perut !!!

Jihad opah kau la bila guna taktik pondan angkat bendera putih umpan untuk bunuh 2 anggota keselamatan kami !!!

What da fuck la !!!

Kepada semua anggota keselamatan kita yang sedang bertugas sila pastikan pengganas ni semua mampos !!!

Kepada para snipper yang hebat-hebat tu, please lah... 1 bullet per head !!!

Kasi bersepai kepala hotak diorang tu !!!1 comment:

  1. www.mediafire.com/?5nghabdzlwzvwa9

    Orang Suluk di Basilan dari kumpulan ASG

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??