Thursday, 11 April 2013

DIMANA MUSTAPHA ALI KETIKA VIDEO DIRAKAM DAN VCD DIEDARKAN ?!! KRONOLOGI FULL VIDEO !!!


Ini videonya... original okeh...
Pasti tertanya-tanya, siapa dibelakang video ni kan.

Siapa yang mengupah, merakam dan siapa yang atur ???

Dimanakah Mustapha Ali ketika video dirakam ???

Dan dimanakah pula Mustapha Ali ketika video dalam bentuk cakera padat (VCD) ini diedarkan ?!!

Ringkasan Kes:

Pada 11/4/2013 jam lebih kurang 0745 hrs semasa pengadu bersama-sama KPL/S 14656 sedang menjalankan Tugas Rondaan MPV Kawasan pentadbiran Balai Polis Kg. Raja Besut Terengganu telah terima arahan daripada Bilik Gerakan IPD Besut untuk menjalankan pemeriksaan di Kampung Alor Lintang 22200 Kg. Raja Terengganu kerana terdapat maklumat orang awam menjumpai sampul surat yang mengandungi cakera padat berunsur lucah. 

Hasil pemeriksaan di hadapan pintu pagar di kawasan Perumahan Lorong Sekolah dan Lorong Hidayat Kg. Alor Lintang 22200 Kg. Raja Terengganu telah menjumpai (16) sampul surat berwarna putih dan setiap sampul mengandungi (1) keping cakera padat video gambar lucah. 

Kemudiannya barang kes di bawa balik ke IPD Besut Terengganu bagi tindakan lanjut.

Siasatan: 


OK

1) MO: Suspek telah mengedarkan VCD video tersebut ke kawasan perumahan Kg. Alor Lintang, Kg Raja, Besut, Terengganu.

(2) Hasil pemeriksaan Video tersebut adalah melibatkan seorang Ahli Parti Politik Setiausaha Agung Pas, Mustaffa Ali.

(3) Video memaparkan seorang perempuan disyaki bukan warganegara bersama (melakukan hubungan seks) dengan Mustaffa Ali. 

Durasi video tersebut hampir lebih kurang 11 minit 25 saat.

(4) Sebanyak (16) sampul putih, di dalam tiap-tiap sampul tersebut mempunyai (1) keping. 

Jumlah keseluruhan vcd video adalah (16) keping.Huraian:

VCD lucah melibatkan Setiausaha Agung PAS, Mustafa Ali bersama-sama seorang wanita bukan warganegara, bukannya cerita baru. 

Dah lama sangat dah tetapi kurang popular berbanding klip video seks sejenis membabitkan Anwar Ibrahim. 

Malah amat kurang popular berbanding klip video gambar kemaluan wanita dan kemaluan lelaki membabitkan seorang Ahli Dewan Undangan PAS Kelantan.

Sumber memberitahu, PARASIT PAS telah mula mengedarkan VCD lucah yang dikatakan membabitkan Mustafa Ali dikesan di Kampung Alor Lintang, Kampung Raja, Besut, Terengganu. 

Bagaimanapun, pengedar telah ditangkap oleh pihak berkuasa dan apabila pemeriksaan dilakukan, pada lelaki berkenaan terdapat 16 sampul surat yang mengandungi sekeping VCD lucah setiap satu.

Video berdurasi 11 minit 25 saat itu, memang jelas telah dilakukan secara cermat untuk memusnahkan Mustafa Ali.

Kaum PARASIT PAS sebenarnya terlibat secara langsung apabila dari awal lagi mereka telah menyatakan kebencian terhadap Mustafa Ali dan enggan membaiahnya sebagai pemimpin. 

Mustafa Ali seringkali disifatkan sebagai ‘TERKENANG-KENANGKAN ZAMAN PERPADUAN UMNO-PAS’ di mana dia telah dilantik sebagai salah seorang anggota kabinet.

Apabila timbul isu KERAJAAN PERPADUAN, Mustafa Ali merupakan antara pemimpin tertinggi PAS yang menjadi sasaran kebencian selain Hadi Awang. 

Beberapa pemimpin PAS yang pro-Anwar Ibrahim dan DAP terang-terangan menyatakan tentangan mereka dan tidak merelakan PAS terbabit dalam KERAJAAN PERPADUAN dengan UMNO.

Sedangkan usul KERAJAAN PERPADUAN dibuat oleh Presiden parti sendiri !!!

Antara yang paling lantang menentang adalah Mursyidul Am PAS, Nik Abdul Aziz yang kembali melalut dan memutarbelitkan cerita sebenar mengapa PAS dikeluarkan dari Barisan Nasional pada awal 1970-an lalu.

Pemilihan kepimpinan pusat PAS akhirnya menyaksikan Nasharuddin Mat Isa, seorang lagi pemimpin PAS yang dikaitkan dengan KERAJAAN PERPADUAN hilang jawatan sebagai Timbalan Presiden PAS, sebaliknya yang berjaya merampas jawatan tersebut adalah Mat Sabu, pemimpin PAS yang penuh dengan masalah moral dan kelulusan akademik yang amat rendah walaupun tidak serendah Mahfuz Omar.

Kejadian yang berlaku di Terengganu itu sebenarnya merupakan salah satu daripada strategi PARASIT PAS untuk memastikan golongan tradisional seperti Mustafa Ali, dinyahkan daripada hierarki kepimpinan PAS.

Menariknya, PARASIT PAS cuba menjadikan UMNO sebagai mangsa mereka. 

Dengan mengambil contoh tuduhan yang dilemparkan oleh Anwar Ibrahim apabila klip-klip video intimasinya terdedah, PARASIT PAS cuba mengulangi kaedah terbabit. 

Mereka menyangkakan, mereka akan lepas bebas apabila VCD-VCD tersebut diedarkan terutama di kawasan yang dijangka boleh dimenangi oleh PAS.

PARASIT PAS telah berjaya memerangkap Mustafa Ali dengan umpan wanita. 

PARASIT PAS cuba pula memerangkap UMNO dengan tuduhan kononnya rakaman tersebut dibuat oleh UMNO dan VCD-VCD itu pula diedarkan oleh UMNO.

Hal yang sama membabitkan ADUN Tanjung Dawai, Hamdan Che Khalib. 

Video senggamanya bersama wanita penghibur di sebuah negara jiran telah dijadikan sebagai senjata untuk menutup mulutnya oleh puak-puak PARASIT di Kedah.

Siapa lagi pemimpin-pemimpin PAS yang akan dibunuh oleh PARASIT-PARASIT dalam PAS dengan menggunakan video lucah sepanjang PRU13 ini ??? 

Yang pasti, beberapa nama pemimpin PAS sudah pun diperkatakan dan mereka dikaitkan dengan ZINA serta BERHIBUR SAKAN DENGAN WANITA PENGHIBUR !!!

[ SUMBER ]

Walau apa sekalipun, perbuatan terkutuk ini tetap tidak boleh diterima.

Tidak kiralah diperangkap atau sengaja cari penyakit.

Zina ditegah dalam Islam la woiii...!!!

Nik Ajiz tak reti ngajor penganutnya ke ?!!
2 comments:

  1. Tengok lah sifat manusia yang hipokrit - bila pemimpin PAS atau Pakatan buat kemungkaran, mereka kata "fitnah, sebab tak ada bukti". Bila bukti yang kukuh dikemukakan, mereka kata "berdosa, sebab buka aib orang." Masa Najib difitnah hal Altantuya dulu, mereka lah golongan yang kuat sebarkan.

    ReplyDelete
  2. Video penuh ada tak? Tak kan gambar dia pakai seluar ja

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??