Friday, 11 January 2013

NYAWA BLOGGER HANYA SEKADAR RM1,000 !!! BUDAYA SAMSENG DAN GENGSTER AMALAN DAP !!!


Inilah kaedah 'samseng' yang ditonjolkan secara terang-terangan oleh kiasu DAP ini.

Ini semua gara-gara panas pungkoq sebab blogger pisau.net mendedahkan kes tanah Kelantan yang berjaya dirembat oleh Nga dan Ngeh ni.

Malah isu ini siap dibawa masuk kedewan dan sekarang ini telah pun berjaya ditelanjangkan.

Aku nak juga tahu, untuk apa si Nga Ngok Ngek ni sibuk nak menjejaki blogger sohor pisau.net ???

Kalau sekadar nak saman, buat la report polis dan ada prosedur-prosedur tertentu yang akan dibuat bagi penyiasatan.

Tapi kalau siap bagi reward yang cuma sekadar celah gigi macam ni, apa tujuan sebenarnya ???

Apakah Nga Ngok Ngek ni nak ugut blogger pisau.net sepertimana Nga dan Ngeh mengugut YB Hamidah Osman ???

Atau, Nga Ngok Ngek ni nak belasah si pisau.net yang hensem tu sepertimana blogger rbf online kena belasah beberapa bulan lepas ???

Bagaimana pula jika maklumat yang sampai tu membawa kepada insan yang innocent pula dan bukan blogger pisau.net ???

Persoalan yang banyak kat atas tu, sama-sama la kita fikirkan bersama ye.

DAP ni, kalau tak tunjuk samseng memang tak lengkap, mereka mana ada hal pun kalau rakyat tahu mereka ni samseng jalanan.

Tak gitu....???


No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??