Tuesday, 17 April 2012

BUKTI !!! DEMO MANSUH PTPTN DIDALANGI SYIAH !!! PATUT GAYA DEMO MACAM ORANG KAFIR !!!Korang kenal tak beruk ni ???

Kalau korang tak kenal, ni ada 1 pendedahan berani mati tentang sape beruk ni...

Baca sampai habis dengan sabar !!!

Mungkin ini satu kejutan... tapi... baca je la sampe habis !!!

Bismillahir Rahmani Rahim, Allahumma solli 'ala Muhammad, Assalamu'alaikum WBT. 

Kami merasa bertanggungjawab demi Aqidah yang sahih dan berpegang teguh dengan ajaran Nabi SAW, ingin mendedahkan siapa sebenarnya Khalid Mohd Ismath, yang merupakan seorang pemimpin mahasiswa dan juga merupakan Pemuda Parti Sosialis Malaysia (PSM). 

Anda boleh membaca artikel dari sebuah laman blog yang kami kongsikan di hujung ulasan pihak Editor. 

1. Sebelum itu, kami ingin memberi sedikit ulasan. Untuk pengesahan, para pembaca boleh semak
di laman sosial Facebook Khalid Mohd Ismath sendiri tentang pegangan Aqidah beliau. Setelah anda klik link di atas, cuba lihat alamat laman Facebook beliau: https://www.facebook.com/khalid.shiite.ummat.hizbullah

2. Lihat sendiri komen komen pemimpin mahasiswa berkenaan.


Beliau sendiri mengakui bahawa beliau adalah Syiah?

Walau bagaimana pun, kami bukan bertujuan mahu mengaibkan beliau. 

Tetapi sekadar menghebahkan kepada golongan yang berpegang teguh kepada Aqidah 'Ahlus Sunnah Wal Jama'ah (ASWJ) yang cintakan Nabi SAW dan mendokong para Khulafa' al-Rasyidin seperti Saidina Abu Bakar as-Siddiq, Umar al-Khatab, Uthman bin Affan, Ali bin Abi Thalib, agar berwaspada dengan pemimpin mahasiswa berkenaan.

Semoga ALLAH SWT memberi hidayah kepada saudara Khalid Mohd Ismath agar kembali kepada ajaran Nabi SAW yang sebenar-benarnya.

Oleh itu, kami berharap seluruh pimpinan PAS agar berhati-hati dengan golongan-golongan yang terpesong aqidahnya. Dan pimpinlah mereka ini agar kembali kepada Aqidah ASWJ yang tulen.

Sekian,

Wallahu'alam.

ARTIKEL ASAL: Awas Bahaya Syiah Yang Dibawa Oleh Khalid Mohd Ismath - Pelajar Undang-Undang UiTM Shah Alam -

Jelas melalui sesawang blog syiah ini http://www.shia-explained.com/my/ yang diambil melalui LINK KHALID MOHD ISMATH adalah sesat lagi menyesatkan AQIDAH ASWJ. 

Mereka yang berpegang dengan ajaran sesat Syiah Imamiah Ithna Asyariyyah adalah kafir dan terkeluar dari aqidah ASWJ serta mereka bukan lagi saudara Islam kita. 

Jangan terperdaya dan bersama mereka dalam apa-apa aktiviti sekalipun. 

Awas dan hati-hati dengan agenda jahat mereka bergerak dengan berselindung disebalik taqiyah. 

Jangan biarkan si Khalid ini mengambil kesempatan masuk dalam sebarang aktiviti pelajar dan NGO. 

Bahaya syiah, apabila mereka kuat bertapak di negara kita Malaysia, mereka akan melaksanakan cita-cita mereka membunuh dan menghapuskan orang yang berpegang dengan ASWJ.Khalid Mohd Ismath dari pemuda Parti Sosialis ini sangat bahaya. 

Beliau bekas pelajar UiTM Merbok dalam jurusan diploma undang-undang pada tahun 2010. 

Sekarang melanjutkan pelajaran di UiTM Shah Alam. 

Beliau terlibat secara aktif sebagai pengikut syiah tegar semasa beliau belajar di peringkat sekolah menengah. 

Khalid sangat licik bergerak masuk dalam pergerakan pelajar. 

Beliau cuba mencari pengaruh untuk mendapat sokongan ramai khususnya pelajar IPT. 

Kita sedia maklum, ajaran syiah sesat "Imamiah Ithna Asyariyyah" adalah suatu ajaran sesat lagi kafir yang terkeluar dari ajaran Islam Ahli Sunnah Wal Jamaah (ASWJ). 

Bagi mereka menipu kepada ASWJ adalah halal dan mendapat pahala. 

Khalid berpura-pura menjadi pejuang kebebasan akademik dan kebebasan suara pelajar. 

Bagi yang tidak faham apa itu ajaran syiah sesat yang sebenarnya, mudah tertipu dan ditipu. 

Tidak ada iman bagi yang tidak bertaqiyyah. 

Inilah rukun iman orang-orang syiah. 

Lebih kurang 90% taqiyyah dengan menipu orang-orang sunni. 

Khalid boleh menipu orang-orang yang tidak belajar kitab-kitab syiah dan tidak boleh menipu kami yang arif pasal ajaran syiah yang sesat lagi kafir. 

Di sini, kami tidak perlu jelaskan apa itu syiah dan ajaran pembohongannya. 

Anda boleh semak penjelasan dalam blog bahaya syiah. 

Khalid sudah mula menggunakan pentas parti politik dengan alasan berjuang untuk meruntuhkan kerajaan zalim BN/UMNO, supaya rakyat percaya bahawa beliau adalah pejuang tulin. 

Sebenarnya, khalid dan rakan-rakan syiahnya tetap membenci orang sunni yang mereka panggil dengan nama Nasibi @ Nawasib (najis tidak boleh disucikan dan kafir).

Untuk mencari pengaruh dan cuba mempengaruhi orang-orang sunni yang jahil terhadap syiah, maka mereka akan gunakan bermacam-bermacam pendekatan dan strategi menarik minat ASWJ ke ajaran syiah yang sesat. 

Mereka sanggup berpura-pura dan sanggup berada dibarisan hadapan supaya masyarakat nampak bahawa orang syiah sahaja yang berani dan menjuarai pejuangan rakyat. 

Sama juga Iran yang tunjuk garang dan seolah-olahnya benci terhadap Amerika dan Israil sedangkan Amerika dan Yahudi bebas bergerak di Iran. 

Inilah yang dikatakan orang munafiq sepertimana Abdullah bin Saba yang merupakan pelupur gerakan syiah sesat semenjak zaman Saiyidina Ali r.a.. 

Sifat mereka yang munafiq ini boleh dirujuk dalam al-Quran, ayat 8-20 dalam surah al-Baqarah.

Gerakan pelajar, NGO dan parti politik kena hati-hati dengan gerakan kumpulan si khalid yang sesat lagi menyesatkan ini. 

Jangan bagi dia peluang masuk mana-mana organisasi, jika anda mahu selamat. 

Jika tuan-tuan masih degil dan percaya dengan Khalid ini, silakan... selepas ini jagan sesal apabila si munafiq ini buat kacau dan merosakkan organisasi anda.  

Kami sentiasa mengikuri gerak-gerinya yang banyak bertaqiyah. 

Jangan negera kita ini jadi macam di Iraq dan kini di Syria. 

Perdana Menteri Syria dengan sokongan Iran dengan membunuh sekian ramai orang-orang suni di sana, kerana bagi mereka halal darah orang suni untuk dibunuh apabila ada peluang. 

Harus diingat dan difahami, syiah bukan mazhab dan bukan ajaran Islam.

Sumber petikan dari blog syiahmalaysia.

Si beruk ni pernah kata bahawa Ustaz Fathul Bari bukan ulama tetapi pukimak.. Mungkin dia marah sebab video ini... Aku rasa si beruk ni yang P***MAK !!!
3 comments:

  1. demo punya pasal result exam hancur! aku dengadia fail banyak paper..gpa pon cukup-cukup makan...tu bukan tunang dia tapi isteri..dah kahwin pon...dan satu lagi rasanya dia bukan buat diploma undang2 sebab law takda diploma..kat merbok tu mungkin asasi jer

    ReplyDelete
  2. Kat UiTM Merbok tu depa wat prelaw, lebih kurang asasi laa... mai celah mana plak diploma, mujoq la time aku kat Merbok dulu x dak org lagu ni

    ReplyDelete
  3. Admin, hentikanlah panggil mereka pemimpin mahasiswa. Mereka bukannya pemimpin, nak gelar mahasiswa pun tak layak. Memalukan kami semua je. Mereka tak pernah mewakili kami pun.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??