Friday, 27 April 2012

2 HARI KE ARAH BERSIH TIADA SAMBUTAN !!! BUKTI MANIPULASI MEDIA MAYA !!!


Hahaha... Kesian aku tengok nombor-nombor yang ada di event page FB untuk Bershit 3.0 !


Korang nak tau. Yang dibawah angka 100 aku warnakan "merah" dan yang dibawah 50 aku warnakan "kuning" !


Nah.. Tengok sendiri...


Singapore - 220
Hong Kong - 125

Osaka - 33

Tokyo - 128

Graz, Austria - 17

Perth, Australia - 135
Sydney, Australia - 201
Adelaide - 131

Hobart, Australia - 53
Houston - 72
Atlanta - 52

Pittsburgh, PA - 32
Minneapolis, Minnesota - 34

San Francisco -73

New York City - 142

Washington DC - 57
Los Angeles - 71

Boston - 47
Chicago, IL - 35
Portland, USA - 34
Columbus, OHIO - 40
Wichita - 48
Ames Iowa - 43

New Hampshire, USA (page) - 11 like 

Toronto - 27
Montreal - 6 [ HAHAHAHAHAHAHA]
Vancouver - 15
Wellington - 37
Motueka, NZ - 10
 [ HAHAHAHAHAHAHA] 

Taipei, Taiwan - 515

Tainan, Taiwan - 80

Hualien, Taiwan - 26
Edinburgh, Scotland - 40

Newcastle, UK - 54

Manchester, UK - 134

Nottingham, UK - 23

Dublin - 62

Sligo ,Ireland - 5 [ HAHAHAHAHAHAHA]
Zurich - 33
Geneva - 7 [ HAHAHAHAHAHAHA]
Mälmo, Sweden - 8 [ HAHAHAHAHAHAHA]
Koeln/Bonn, Germany - 14
Berlin, Germany - 36

Shanghai - 59

Beijing - 24
Suzhou - 25
Bangkok - 47
Seoul - 30

Busan - 8 [ HAHAHAHAHAHAHA]
Moscow - 13

Jordan - 238

Bangladesh - 6
[ HAHAHAHAHAHAHA]
The Netherlands - 27

Jakarta (page) - 61 like

Bali - 13
Cape Town, South Africa - 10
[ HAHAHAHAHAHAHA] 
Mumbai - 13
Abu Dhabi, UAE - 14

Egypt (page) - 566 like 

Dataran Merdeka - 310
Ipoh - 605

Ada sesetengah lokasi yang jumlah penyertaan yang "hidden"...

Macam banyak sangat pulak ye yang kat Ipoh ni... Korang jangan teruja sangat kepada mana-mana lokasi yang ada lebih seratus tu...

Tu semua propa je... tolak 1 "going mark" dari aku sendiri untuk setiap lokasi tu... bertambah la sikit sebenarnya... Hahaha....

Korang nak tau macam mana diorang buat supaya page event diorang ada yang cecah ratus terutama yang di Perak...

Senang je.. setiap dari mereka ni akan tanda "going mark" di hampir kebanyakan lokasi tu.

Maknanya, 1 acc facebook ni boleh "going mark" mungkin 10 daripada lokasi yang diatas ini dan mungkin semua lokasi diorang aci "going mark".

Tak percaya...???

Nah... ini buktinya...


Hahaha... inilah strategi diorang...

Hahahaha... KANTOI !!!





No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??