Wednesday, 11 April 2012

AZMIN... JANGAN MENYESAL BILA MAK KAU DAH MENINGGAL !!!


Anwar adalah segala galanya buat Azmin, cinta dan kasih beliau terhadap Anwar tidak ada galang gantinya. 

Azmin sanggup melakukan apa saja demi memuaskan hati Anwar.

Percintaan klasik ini jauh lebih hebat dari Romeo & Juliet. 

Kesetian yang tumpah jauh lebih syahdu daripada Mumtaz kepada Laila. 

Percintaan Azmin dan Anwar tidak ada sesiapa pun yang mampu memisahkan mereka.

Azmin sanggup menggadaikan body, isteri dan apa saja asalkan cinta hati beliau Anwar Ibrahim tetap bersamanya.

Ibu dan keluarga tidak penting buat Azmin. 

Malah buat Azmin tapak kaki Anwar punyai syurga berbanding tapak kaki ibunya sendiri.

Kita diluar sini sudah pasti tidak tahu kenapa Azmin begitu kasih dan patuh kepada Anwar berbanding nasihat ibunya sendiri.

Sudah pasti Azmin mempunyai sebab yang kukuh lagi maha hebat hinggakan nasihat dan kasih ibu sendiri dipandang enteng.

Keluarga Azmin Ali mahu beliau segera meninggalkan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim.
Ibunya, Che Tom Yahaya berkata, Azmin akan menjadi individu yang lebih baik jika semua pengaruh buruk ini dapat dijauhi.
“Setiap kali selepas solat, saya akan berdoa dengan Allah agar membebaskan anak lelaki saya daripada Anwar dan beliau kembali ke jalan yang benar,” katanya.
Che Tom, 78, berkata, berbanding enam anaknya, dia melalui pengalaman yang sangat sukar ketika melahirkan Azmin.
“Namun ia lebih menyakitkan apabila melihat anak saya meninggalkan kami,” katanya sambil menambah kali terakhir Azmin melawatnya, Ogos lalu.
Sementara itu, adik Azmin, Ummi Hafilda berkata dia akan menghentikan semua bentuk serangan peribadi terhadap abangnya sekiranya beliau meninggalkan Anwar demi kebaikannya.


“Saya sedang mengumpul bukti untuk mendedahkan semua keburukan abang saya, isterinya, Shamsidar Tahrin dan Anwar. “Ibu juga telah bersetuju untuk bercakap mengenai Azmin pada satu sidang media. Namun jika Azmin menjauhkan diri daripada Anwar, saya akan berhenti berkempen.
“Apa yang saya mahu adalah abang saya kembali kepada dirinya yang dulu,” katanya sambil menambah Azmin yang Timbalan Presiden PKR merupakan sekutu Anwar yang paling kuat.
Ummi kata apabila ibunya sakit teruk baru-baru ini, dia memberitahu dia dan dua kakaknya untuk tidak memaklumkan Azmin jika dia akan mati.
Ketika ibunya sakit baru-baru ini, Ummi berkata ibunya telah memberitahu dia dan dua adiknya supaya tidak memberitahu Azmin sekiranya dia meninggal dunia.
“Ini jelas menunjukkan betapa kecewanya hati dia,” kata Ummi.
Awal tahun ini, Ummi yang merupakan individu yang mendedahkan mengenai kes liwat Anwar yang pertama kembali berkata dia akan kembali menyerang Azmin dan Datin Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail sekiranya mereka tidak mahu bertaubat.
Ummi berkata dia akan mendedahkan ‘rahsia’ serta salah guna kuasa yang dilakukan oleh pemimpin Parti Keadilan Rakyat sebelum pilihan raya umum ke-13. - mStar Online

Sumber : KGC


Psssttt... pergh... giler punya taksub !!! dah baper gelen minum air kencing nuar ni ??? Ibu Bapa tak terjual dan terbeli la bai... Agaknya, kalau orang tua tu dah tak de baru dia nak nyesal !!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??