Saturday, 28 April 2012

TAWARAN TERBESAR UNTUK DEMONSTRAN BERSIH 3.0 JIKA DAPAT TUMPAHKAN DARAH ?!!


Dengar dan tonton video ni !


Tumpah darah ni bukan maksud perempuan datang bulan ! Tapi tumpah darah yang dimaksudkan oleh 2 ekor beruk mak yeh dalam video ni adalah mangsa korban !


Mungkin ganjaran besar menanti kalau dapat buat lakonan cedera atau mati, dan ganjaran BESARRR PUNYAAA kalau dapat mampos betul-betul !




Dari video ini, jelaslah yang mereka benar-benar all out untuk mengorbankan rakyat biarpun raya korban belum sampai lagi.

Rupanya mereka ini memang telah merancang dengan teliti agar ada provokasi berlaku dan ada yang benar-benar mati !

Oleh itu, kepada anak-anak elok lah minta ampun dan maaf kat mak bapak korang, takut kalau mati nanti tak sempat pula.

Kalau yang suami pulak, jangan lupa tinggalkan harta kat anak bini korang supaya anak bini korang tak merempat dan jadi gelandangan macam si betina botak kat dataran tu.

Kalau si botak jadi gelandangan aku boleh faham sebab dia tak laku dan umur dah lanjut. 

Mungkin dah tak mampu bayar sewa rumah.

Buat sang isteri, jangan lupa minta ampun kat laki korang. Mana la tau ada confession nak buat.

Maklumlah, type bini-bini orang dalam pembangkang ni senang-senang je zina ngan jantan siap boleh zina ngan kawan baik laki diorang.

Takut, pergi Bersih nanti korang mati tak sempat minta ampun kat laki pulak.

Semua ni dah pun diorang rancang. 

Bukan pemimpin korang yang volunteer untuk jadi korban, tetapi korang yang akan dikorbankan.

Teringat masa zaman-zaman rusuhan Anwar, yang akan provoke tu lah yang akan lari dulu selepas situasi start panas.

Bila dah kecoh, padan lah muka kalau ada yang cedera atau mati !

Anwar sangat berpengalaman dalam hal-hal berkaitan provokasi dalam demonstrasi.

Masa ni teringat pula pada seseorang, kalau beliau masih ada, confirm... lama dah Anwar dan AmBABIga tu kena tembak dah !!!

Spesis ni, memang patut mampos cepat !!!

Tapi.. Betul ke ada puak PAS yang tak puas hati dengan Anwar dan AmBABIga ???

Apa diorang nak buat kepada Anwar dan AmBABIga hari ni ???

Tak sabar pula nak tunggu hari ni berakhir...







No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??