Tuesday, 20 March 2012

ADAKAH ANWAR PELAKU DIDALAM VIDEO SEKS TERBARU INI ?!! BAWAH UMUR JANGAN GATAL KLIK ENTRI INI !!!


Semua ternanti-nanti... Adakah video ini yang anda nanti kan ?


video


Dan semestinya ini.....


video


Tujuan penayangan video ini bukanlah untuk mengaibkan tetapi adalah bertujuan untuk memberikan ingatan kepada pelaku video seks ini.


Adalah sebaiknya pelaku video seks ini berundur. 


Kalau korang nak anggap ini sebagai ugutan up to you all. Sekiranya BABI yang berlakon didalam video seks ini tidak berundur sekarang, bayangkan apa yang akan jadi pada negara kita.


Jika BABI ini menjadi  Perdana Menteri, orang macam aku bukanlah lawan untuk mengugut si BABI ini tetapi, puak kafirun laknatullah yahudi, zionist dan Israel yang akan menghantar ugutan kepada negara.


Korang tak fikir ke si BABI ni satu ancaman kelak ???


Sebaiknya, BABI ini mengundurkan diri sekarang sebelum siri ke-2 (full version),3,4 dan seterusnya kami keluarkan.


Ada berapa banyak ? Tak perlu tahu tetapi si BABI pelaku video ini pasti tahu... Hahahaha...





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Mana Pilihan Kalbu??